Opleidingen

Basisopleiding BHV

Basisopleiding BHV

De basisopleiding BHV duurt 16 uur, verdeeld over 2 dagen. Eén dag bestaat uit het aanleren van kennis en vaardigheden over brandbestrijding, ontruiming en communicatie. De andere dag bestaat uit het aanleren van kennis en vaardigheden over hulpverlening bij levensbedreigende situaties en diverse andere letsels.

Herhalingstraining bhv

Herhalingstraject BHV

Tijdens de jaarlijkse herhalingstraining BHV laat de deelnemer zien competent te zijn in de BHV vaardigheden. Na het volgen van deze herhalingstraining is de deelnemer bovendien nog beter in staat om als lid van de bedrijfshulpverleningsorganisatie op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten.

e-learning bhv accountmanager

E-Learning BHV

E-learning sluit aan bij de huidige ontwikkelingen op het gebied van tijd- en plaatsonafhankelijk werken en is een leervorm die flexibel inzetbaar is. Wij bieden de basisopleiding BHV alsook de herhalingsopleiding BHV aan in deze vorm.

ploegleider bhv

Ploegleider BHV

Tijdens een calamiteit stuurt de ploegleider BHV een ploeg BHV-ers aan en overziet de situatie. Tevens heeft de ploegleider overleg met het Hoofd BHV. Een ploegleider moet beschikken over goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden die in onze opleiding versterkt worden op het gebied van BHV.

Operationeel Hoofd BHV

Hoofd BHV

Het Hoofd BHV is deels een management- deels een operationele functie.Dit betekent dat deze functionaris gedeeltelijk verantwoordelijk is voor de BHV- organisatie. Hij/zij zorgt er voor dat de BHV- organisatie opgebouwd en onderhouden wordt waarbij de eindverantwoordelijkheid omtrent budget, beleid, opleiden, middelen, communicatie en crisismanagement niet bij het  Hoofd BHV ligt.

EHBO Oranje Kruis

Deze opleiding wordt verzorgd door één van onze Oranje Kruis-erkende EHBO-instructeurs, ondersteund door een extern medisch deskundige van het Oranje Kruis en lotusslachtoffers.

ehbo bij kinderen

Eerste hulp aan baby’s en kinderen voor particulieren

Mama’s, papa’s, opa’s, oma’s en kinderoppassers van Nederland.
Schiet het soms ook door het hoofd dat jouw zoontje, dochtertje, kleinkind of oppaskind die pot hete thee vastpakt en naar zich toetrekt op een onbewaakt moment?

Missie en Visie

Reanimatie en AED

De basisopleiding elementaire reanimatie inclusief aed-bediener geven wij volgens de normen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Daarbij gebruiken we onze eigen lesmiddelen en certificeringsmethode. De basisopleiding duurt 4 uur. De herhalingstraining duurt 3 uur.