ehbo bij kinderen

Eerste hulp aan baby’s en kinderen voor particulieren

 

Ook uw kind is onze zorg!

 

Mama’s, papa’s, opa’s, oma’s en kinderoppassers van Nederland.

Schiet het soms ook door het hoofd dat jouw zoontje, dochtertje, kleinkind of oppaskind die pot hete thee vastpakt en naar zich toetrekt op een onbewaakt moment? Of dat de kleine iets in de mond stopt, blauw aanloopt en je vervolgens met paniek in de ogen aankijkt? Om maar niet te spreken over wat er daarna kan gebeuren. Je moet er niet aan denken, maar wat doe je als dat werkelijkheid wordt …?

Nee echt, wat doe je???

Heb je wel eens gedacht aan een cursus Kinder EHBO? Waarschijnlijk wel, maar waar moet je naartoe als particulier? Veel Kinder EHBO cursussen worden gegeven voor bedrijven. En als het een particuliere cursus betreft gaat het vaak om een open inschrijving die mogelijk geannuleerd wordt bij onvoldoende animo.

Die tijd is voorbij, wij gaan het anders aanpakken!

KLS/van den Berg BV komt vanaf nu met een initiatief om de cursus bij ons op het opleidingscentrum in Eindhoven te kunnen volgen. Het gaat dan om 2 avonden van 4 uur. Ook bestaat de mogelijkheid om de cursus op uw eigen locatie te verzorgen bij voldoende deelnemers. We hanteren een minimum van 8 en een maximum van 12 deelnemers.

Inhoud.

In 2 x 4 uur worden onderwerpen op het gebied van spoedeisende eerste hulp, waaronder reanimatie, gebruik AED, verslikking en niet spoedeisende eerste hulp, bijvoorbeeld tand door de lip,  door gekwalificeerde en gedreven docenten (vaak zelf mama of papa) behandeld. De cursus kinder EHBO verloopt op een leuke interactieve manier. Dus niet 8 uur zitten en luisteren maar ook oefenen in de praktijk. Het gaat erom dat u zich vertrouwd voelt bij deze handelingen.

Certificering.

De richtlijnen van de cursus zijn conform nationale en internationaal erkende richtlijnen. Alle cursisten ontvangen na afloop van de cursus een EHBO certificaat met een geldigheid van 2 jaar en een herhaaladvies van 1 jaar.

De mogelijkheid bestaat dat men de kosten van de cursus gedeeltelijk of geheel terugkrijgt van de zorgverzekering. Vraag hiervoor informatie op bij je zorgverzekering.

Boeken en bestellen.

Voor het boeken van een opleiding “Oranje Kruis eerste hulp aan baby’s en kinderen” of voor het bestellen van een kinder EHBO trommel kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.