Herhalingstraining bhv

Herhalingstraining BHV

Tijdens de jaarlijkse herhalingstraining BHV laat de deelnemer zien competent te zijn in de BHV vaardigheden.
Na het volgen van deze herhalingstraining is de deelnemer bovendien nog beter in staat om als lid van de bedrijfshulpverleningsorganisatie op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten. Tijdens de training wordt op praktische wijze aandacht besteed aan de inrichting van de BHV-organisatie en de oproep- en inzetprocedures van de BHV’ers.

Wij bieden drie varianten op de herhalingstraining BHV:

  1. Herhalingstraining BHV standaard: 8 uur

Het eerste dagdeel bestaat uit het herhalen van de theorie en het oefenen van de vaardigheden op het gebied van brandbestrijding, ontruiming en communicatie. Het tweede dagdeel bestaat uit het herhalen van de lesstof en het oefenen van de vaardigheden op het gebied van hulpverlening bij levensbedreigende situaties en diverse andere letsels.

  1. Herhalingstraining BHV in scenariovorm: 8 uur

Door de inzet van twee instructeurs kan de groep gesplitst worden. In de middag worden er lotusslachtoffers ingezet. Tijdens deze training wordt er praktisch geoefend met diverse scenario’s, afgestemd op situaties die voor kunnen komen bij onze opdrachtgever. De benodigde competenties worden zo op praktische wijze getoetst. Ook kunnen bij deze trainingsvorm het Hoofd BHV en de Ploegleider(s) ingezet worden tijdens de praktische oefeningen.

  1. Herhalingstraining BHV op maat: 4 uur

Voor een aantal branches kunnen we, door gedurende vier uur twee instructeurs in te zetten, een praktijkgerichte opleiding verzorgen. Het grote voordeel van deze opleiding is halvering van de lestijd, zonder kwaliteitsverlies. Afhankelijk van de praktische oefeningen kunnen we hierbij een lotusslachtoffer inzetten.

Wij bieden de standaard herhalingstraining BHV aan in ‘open inschrijving’
Deze training bieden wij op verschillende opleidingscentra in Nederland aan. Heeft u interesse?