over ons

Over ons


Ontstaan
KLS/Van den Berg is in 2001 ontstaan uit een samenvoeging van BHV/Van den Berg  en
KLS in Company Training; een bundeling van kennis en ervaring uit de brandweerwereld en gezondheidszorg.
KLS/Van den Berg B.V. staat voor Kwaliteit, Leerzaamheid en Service.

Onze producten
Onze dienstverlening kenmerkt zich door individuele aandacht, korte communicatielijnen en maatwerk. Met 25 collega’s bieden wij onze expertise aan op het gebied van:

  • BHV-Opleidingen.
  • BHV-oefeningen.
  • Specialistische trainingen (o.a. Gezondheidszorg, Crisis Management Team)
  • Het vervaardigen van ontruimingsplannen en ontruimings- en vluchtwegtekeningen.
  • Controle en advisering op het gebied van brandveiligheid.
  • Het leveren van BHV-middelen, het controleren van veiligheidsmiddelen zoals blusmiddelen, noodverlichting armaturen en EHBO-verbandtrommels.

Daarnaast kunnen wij u  adviseren op beleidsmatig gebied; denk daarbij aan het schrijven van beleidsplannen, het opzetten en begeleiden van een BHV-organisatie inclusief crisisteam.
Het resultaat is een totaalpakket aan producten en diensten hetgeen wij bereiken door betrokkenheid bij het product, teamwork en kwaliteitsbewustzijn.

Onze locaties
Met een eigen BHV-opleidingscentrum in Eindhoven, samenwerkingen met opleidingscentra in het hele land en mobiele units waarmee we op locatie de opleidingen, trainingen en oefeningen verzorgen,  bieden wij een landelijke dekking.

Uw digitale klantportaal
Om het voor u overzichtelijk  te maken bieden  wij u een digitale klantomgeving, waarin u toegang heeft tot de gegevens van uw cursisten, welke opleidingen ze bij ons hebben gevolgd en wanneer ze weer op bijscholing mogen. Tevens heeft u in de digitale klantomgeving toegang tot de diploma’s en certificaten van uw medewerkers.

Uw mening
Uiteraard staan wij open voor uw ideeën en aandachtspunten om onze organisatie en werkwijze nog beter af te stemmen op uw wensen. Deze verbeterpunten zullen wij verwerken en borgen.

Kennis en kunde
Het belangrijkst binnen ons bedrijf zijn onze medewerkers.
De sfeer binnen ons bedrijf is informeel.
De energie als ook de drijvende kracht komt voort uit de betrokkenheid, kennis, ervaring en de  leergierigheid van onze medewerkers.
Bijscholing voor onze instructeurs is een verplichting,  zodat kennis en kunde gewaarborgd blijft.
Naast de verplichte bijscholingen zal een van de senior instructeurs, steekproefsgewijs,  trainingen van collega instructeurs bezoeken.  Dit om elkaar scherp te houden en kwaliteit te leveren. Ook geven ze feedback op inhoud, klantvriendelijkheid en attitude.

Groepsgevoel
Elkaar ondersteunen en aanvullen, maar zeker ook open staan voor verbeterpunten, flexibiliteit, respect voor elkaar en humor maken ons zoals wij zijn; een zeer krachtige “familie” die samen met u de veiligheid binnen uw organisatie, vereniging maar ook bij u thuis wil vergroten.